11-09-2018

Wonder!

Ik heb al jaren last van nek/hals/schouder en hoofdpijn. Mijn spieren stonden dagelijks strak wat migraine veroorzaakte. Begin 2018 was het zo erg geworden dat ik wel wekelijks een dag in bed moest liggen door de pijn en niet meer goed kon functioneren. Afgelopen jaren bij meerdere fysio’s geweest tot neuroloog aan toe. Niemand kon mij van de pijn af helpen. Ik moest mijn leven er maar aan aanpassen en er over na gaan denken om misschien te stoppen met mijn grote hobby/passie paardrijden.

Tot dat ik in april 2018 een artikel in de Duivenpost las van hoofdfysio Marieke Bloo -van der Meer. Ze had een artikel geschreven wat hoofdfysio in houdt en welke klachten erbij horen.  Alle klachten die ik heb kwamen overeen. Een afspraak gemaakt.

Bij haar mijn verhaal gedaan. Ze is mij gaan onderzoeken en ik blijk mijn kaken te klemmen. Hierdoor stonden alle spieren rond mijn kaken, hoofd en hals strak. Ze is deze spieren gaan behandelen en ik heb van haar geleerd hoe ik mijn spieren los moet masseren. Dit moest ik meerdere keren per dag gaan doen. Nu na 3 maanden van behandelingen en zelf te masseren ben ik van al mijn klachten af! Ik heb geen pijn meer in mijn spieren en 3 maanden geen hoofdpijn/migraine gehad. Ik ben Marieke heel erg dankbaar. Ze is een vriendelijke, rustige en positieve vrouw. Door haar kan ik weer gelukkig door het leven, zonder pijn! En genieten van mijn hobby paardrijden!

N.Visser

Categories:

Tags:

Comments are closed