Sinds 1988 werk ik als orofaciaal fysiotherapeut. Vanaf 2002 heb ik mij binnen PMI Rembrandt volledig toegelegd op de behandeling van mensen met klachten in het hoofd-/halsgebied.

Ik maak deel uit van verschillende werkgroepen en spreekuren op het gebied van kaak- en hoofdpijn, met specialisten zoals de tandarts-gnatoloog , KNO arts , kaakchirurg, orthodontist en neuroloog. Zo kunnen we patiënten die al lang klachten hebben, met korte lijnen naar deze verwijzers en specialisten, vaak goed helpen.

Ik behandel veel scholieren en jonge kinderen met nek- en hoofdpijnklachten. Die klachten ontstaan bijvoorbeeld rondom toets-weken of andere spanningsvolle situaties, maar ook bij veel gebruik van de mobiele telefoon. Bij jongeren kunnen we met oefeningen en adviezen vaak snel tot klachtenvermindering komen, dat geeft me veel voldoening!

Sinds 2015 ben ik gespecialiseerd in Dry Needling Orofaciaal. Naast onze reguliere aanpak van kaakklachten door oefeningen en massages kan dit een waardevolle aanvulling zijn.

Vanaf eind 2018 ben ik secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie (NVOF). Ik vind het belangrijk om mee te helpen om ons mooie vakgebied goed onder de aandacht te brengen van patiënten, collega’s en verwijzers.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aan de Kerkewijk in Veenendaal.

Categories:

Tags:

Comments are closed